português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
NADAL ROQUET-JALMAR, MONTSERRAT []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 3   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 3
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Flora de llevats existent en el període de la maduració en les varietats Garnatxa i carinyena de la zona de d.o. Tarragona; sub. d.o. Falset i comarca / tutor: Miguel Doñate Juan ; autor: Montse Nadal Roquet-Jalmar
Nadal Roquet-Jalmar, Montserrat


[1984]
Dirigida per: Miguel Doñate, Juan. Universitat Politècnica de Catalunya. ESAB, 1984
84 f. : il. ; 30 cm
Treball final de carrera.



Matèries: Vinya ; Indústria vinícola ; Vi ; Denominació d'origen
Àmbit:Falset ; Priorat
Cronologia:[1984]
Autors add.:Miguel Doñate, Juan (Dir.)
Localització: Universitat Politècnica de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 3
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Vins i licors de Reus : l'elixir dels déus / Marc Ferran Sans, Emili Giralt i Raventós, Montserrat Nadal Roquet-Jalmar
Ferran i Sans, Marc


Reus : Pragma, 2004
189 p. : il. ; 30 cm (Els Fruits saborosos, 2) 
ISBN 84-93338540



Matèries: Licors i aiguardents ; Vi ; Indústria vinícola
Àmbit:Reus
Cronologia:[1800 -1950]
Autors add.:Giralt i Raventós, Emili ; Nadal Roquet-Jalmar, Montserrat
Localització: B. Central Xavier Amorós (Reus); B. Pública de Tarragona


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 3
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Els Vins del Priorat / Montse Nadal Roquet-Jalmar
Nadal Roquet-Jalmar, Montserrat


Valls : Cossetània, 2002
112 p. : il. ; 24 cm (El cullerot, 16) 
Bibliografia i fonts.
ISBN 84-95684-96-9

Aquest llibre ens apropa a les singularitats dels vins de la regió del Priorat, però també a tot allò que els envolta. S'hi tracten un conjunt d'aspectes relacionats amb la comarca, la terra, les varietats de raïm i el conreu, els quals són tan específics d'aquesta Denominació d'Origen Qualificada (DOQ), una de les més petites de l'Estat. En la introducció es relaten els aspectes històrics, socioeconòmics i legislatius de la DOQ Priorat. Seguidament, es detallen les característiques més importants dels tipus de sòls i mesoclimes de la zona, factors decisius en la qualitat de la verema. A continuació, es descriuen les varietats, el procés de maduració del raïm i el tipus de conreu, i per finalitzar, s'exposen els processos d'elaboració de vins negres i blancs i les particularitats del tast dels vins del Priorat. El llibre també inclou un apartat d'annexos en què hi destaca un recull dels noms dels cellers i vins del Priorat.



Matèries: Indústria vinícola ; Vi ; Cava ; Vinya ; Medi geogràfic
Àmbit:Priorat
Cronologia:[2002]
Localització: B. Pública de Corbera d'Ebre; B. Municipal de Santa Coloma de Queralt; B. José Escudé Albesa (Santa Bàrbara); Biblioteca Terra Baixa (El Vendrell); B. Pública de Torreforta (Tarragona); B. Pública de Tarragona; B. Centre de Lectura (La Fatarella); B. Joan Miró (Mont-roig del Camp); B. Comarcal Jaume Vila (Mollerussa); B. Carles Rahola (Girona); B. Delta de l'Ebre (Deltebre); B. Municipal (Cambrils); B. Ventura Gassol (Calafell); Biblioteca Popular de Valls; B. Pública Comarcal (Mora d'Ebre); B. Popular (Ulldecona); B. Pública de Lleida; B. Josep Avinyó (Ginestar); Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. Mestre Cabré (Tivissa); B. Central Xavier Amorós (Reus); Biblioteca Municipal de Constantí; B. Municipal i Comarcal Salvador Estrem i Fa (Falset); B. Sebastià Juan i Arbó (Amposta); B. Dr. Frias (l'Ametlla de Mar); B. Trinitari Fabregat (Alcanar); B. Guillem Viladot (Agramunt); B. Mossèn Ramon Muntanyola (l'Espluga de Francolí); B. Dr. Mn. Joan Baptista Manyà (Gandesa); B. Artur Bladé i Desumvila (Flix)


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3